Özdemir dönemi bitti

Özdemir dönemi bitti
Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Osman Özdemir, görevinden istifa etti.

Özdemir, deplasmanda Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından, istifasını yönetim kuruluna sundu. Yönetim kurulunun da Özdemir'in istifasını kabul ettiği öğrenildi.

Osman Özdemir, görevinden başkan ve yönetimin bilgisi dahilinde ayrılma kararı aldığını belirtti. Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, uzun yıllardır formasını giydiği ve bir süredir teknik direktörlüğünü yaptığı Adanaspor'da göreve başladığı günden bu yana kendisine destek olduğunu ifade ettiği başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, şunları kaydetti: ''Futbolun bir oyun olduğu mantığıyla hareket eden bir insanım. Başarı ve başarısızlıkta hayatın doğal bir ifadesidir. Başarısızlık insanı insan yapar, insanı derinleştirir empati doğurur. Başarıya da tapmanın bir alemi yoktur. Önemli olan her iki durumda teknik adam olarak duruşunuzdur.

Mağlubiyetleri ve galibiyetleri fazla abartamadan yaşayanlardanım. Meslek hayatımda bir yerlere geldiysem kimseye eğilip bükülmeden çok çalışarak geldim. Bundan sonra da böyle devam edecektir. Adanaspor taraftarını küçük düşürecek hal ve hareketlerden daima kaçındım. Taraftar ve bizler futbola farklı pencereden bakan insanlarız. Onları memnun etmenin zorluklarını biliyorum. İstedikleri bir antrenör modeli olamadım, çünkü buna uygun yapıya sahip değilim. Başkalarının düşüncelerini uygulayıp hata yapmaktansa kendi hatalarımla bunun bedelini ödemeyi yeğlerim. Birilerine şirin gözükmek adına oyuncularımı birinin kucağına atarak feda etmem.''

Özdemir, açıklamasında Adanaspor camiasına başarılar diledi.