Özbek olaya el koydu! Florya'da tek patron Hamzaoğlu

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Florya'daki görev tanımlarına el attı, herkesin çalışma sahasını net bir şekilde belirledi.

Galatasaray'da Cüneyt Tanman'ın futbol şubesindeki görevinden ayrılmasının ardından yaşanan sıkıntıyı çözmek için hamlelerde bulunan başkan Dursun Özbek, yeni görev tanımlamalarını gerçekleştirdi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu geniş yetkilerle donatan başkan Dursun Özbek, futbolla ilgili tüm konularda genç teknik adamın sorumlu olmasını istiyor.

Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulüpte alt yapıdan profesyonel takıma kadar teknik konulardan sorumlu olacak Hamza Hamzaoğlu'nun yanı sıra idari menajer olarak uzun yıllar kulüpte görev yapan Cenk Ergün'ü de terfi ettirdi. Ergün yeni dönemde Florya'da idari olarak sorumluluğun yanı sıra adeta bir futbol direktörü olarak görev yapacak.

Yönetim kurulu kararı ile başkan danışmanı olarak göreve getirilen ama bunun karşılığında maddi olarak herhangi bir bedel almayan Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ise mali konulardan ve tesislerden sorumlu olacak.

Daha önce futbol komitesindeki görevinden istifa eden Cüneyt tanman'ın, yönetim kurulu üyeliğinden de ayrılacağı belirtildi.

1 hafta önce yapılan yönetim kurulu toplantısına katılmayan Cüneyt Tanman'ın, istifasını başkan dursun özbek'e göndermesi bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer