Osmanlıspor - Galatasaray maçının özeti burada

Video yükleniyor...

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor ile Galatasaray 2-2berabere kaldı.

Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, 3-1 kazandıkları Gaziantepspor maçına göre ilk 11'de biri zorunlu 2 değişikliğe gitti. Hollandalı teknik adam, Osmanlı Stadı'nda oynanan maçta sakatlığı bulunan Lukas Podolski'nin yerine forvette Eren Derdiyok'a şans verdi. Riekerink, Gaziantepspor maçının ilk devresinde oynattığı Norveçli sağ bek Martin Linnes'i yedek kulübesine çekerken, bu bölgede Sabri Sarıoğlu'nu ilk 11'de görevlendirdi.
Galatasaray'da Podolski'nin yanı sıra sakatlıkları devam eden Sinan Gümüş ve Tolga Ciğerci de başkente getirilmedi.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise 2-1 galip geldikleri Akhisar Belediyespor maçının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı. Akçay sol bek pozisyonunda sarı kart cezalısı Tiago Pinto'nun yerine Muhammed Bayır'ı oynatırken, Zydrunas Karcemarskas kaleyi Hakan Arıkan'dan devraldı. Sakatlığının ardından son iki haftada oyuna sonradan giren Aminu Umar da Dzon Delarge'ın yerine 11'de maça başladı. Başkent temsilcisinde cezalı Pinto'nun dışında sakatlıkları süren Engin Bekdemir ve Tugay Kacar, maçta forma giymedi.

Adeta buz pistinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı goller vardı. Henüz 3. dakikada Yasin Öztekin ile golü bulan Aslan, 36. dakikada Webo'yu durduramadı. İlk yarıda Galatasaray'a oranla daha etkinli olan Osmanlıspor son vuruşlarda etkisiz kaldı ve ilk 45 dakika 1-1 sona erdi.


İkinci yarıda 86. dakikada Webo ile golü bulan Osmanlıspor'a cevabı Semih Kaya verdi. Bu skorun ardından Galatasaray 30, Osmanlıspor ise 23 puanda haftayı kapattı.

OSMANLISPOR-GALATASARAY

OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Muhammed Bayır, Umar (Dk. 90+1 Maher), Mehmet Güven, Musa Çağıran, Ndiaye, Regattin (Dk. 82 Delarge), Webo (Dk. 87 Diabate)
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

GALATASARAY: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Serdar Aziz (Dk. 25 Semih Kaya), Hakan Balta, Carole, Selçuk İnan, De Jong, Sneijder (Dk. 90+1 Chedjou), Yasin Öztekin (Dk. 77 Linnes), Bruma, Eren Derdiyok
TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink

GOLLER: Dk. 3 Yasin Öztekin, Dk. 88 Semih Kaya (Galatasaray), Dk. 35 ve 86 Webo (Osmanlıspor)

SARI KARTLAR: Dk. 15 Serdar Aziz (Galatasaray), Dk. 64 Regattin (Osmanlısp

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Kasımpaşa - Beşiktaş maç sonucu ve özeti

Medipol Başakşehir - Trabzonspor maç sonucu ve özeti

Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı canlı skor