Osmanlı'da transfer bitmez

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Piere Webo'yu kadrosuna katarak transferde ses getiren Osmanlıspor transferde hareketli günler yaşıyor.

Süper Ligin yeni temsilcisi, geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor forması giyen Gabriel Torje'yi kadrosuna kattı. Bonservisi İtalyan ekibi Udinese'de olan Rumen oyuncu ile sözleşme imzalanırken Torje bir sezon boyunca kiralık olarak Osmanlıspor forması giyecek. Torje'nin Osmanlıspor'un kampına katılması bekleniyor.

Orta sahaya Mehmet Güven ve Musa Çağıran takviyelerini  yapan Başkent ekibi bu pozisyona da bir transfer daha geçekleştirdi. Norveç temsilcisi Bodo Glimt forması giyen Papa Ndiaye ile anlaşma sağladı. Senagalli oyuncu ile anlaşma sağlayan Osmanlıspor oyuncuya 3 yıllık sözleşmeye imza attırdı.

Transfer çalışmlarını tüm hızıyla devam eden Osmanlıspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporu doğrultusunda transfer döneminin sonuna kadar 2 ya da 3 oyunucun daha kadroya katılması bekleniyor.

Yeni teknik direkötrü Mustafa Akçay yönetiminde Süper Lig'de iddialı bir kadro ile mücadele etmenin hedeflerini yapan Osmanlıspor, daha önce kadrosuna kaleci Arthur, Hakan Aslantaş, Mehmet Güven, Musa Çağıran ve Piere Webo'yu katmıştı.

Hollanda kampını tamamlayarak yeni sezon öncesi çalışmlarını tesislerinde sürdüren Osmanlıspor, son şeklini TSYD Ankara Kupası'nda almaya hazırlanıyor. Osmanlıspor'la birlikte Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği'nin de yer alacapı turnuva ile Osmanlıspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.