Orman yumruğunu masaya vurdu!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe derbisi sonrası eğlence mekanında bir saldırganın açtığı ateş sırasında seken kurşunla omuzundan yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, geçirdiği ameliyat ve 1 günlük dinlenmenin ardından sabah saatlerinde kaldığı hastaneden taburcu oldu.
 
Siyah beyazlı yönetim ise futbolcularını bu tip olayların dışında tutmak için sert tedbirler alıyor.
 
Yönetim kurulu, eğlence mekanında bulunan 7 futbolcusuna 100 ile 150 bin lira arasında para cezası vermeye hazırlanırken, başkan Fikret Orman, oyuncularla biraraya gelerek sert uyarılarda bulundu.
 
Kulübün marka değerini düşürecek davranışlardan uzak durulmasını isteyen Fikret Orman'ın "Maç gecesi dışarı çıkılmayacak" dedi.
 
Siyah beyazlı kulübün başkanının "Biz parayı,  tecrübemiz, aklımızla kazanıyoruz ama siz bedeninizle kazaniyorsunuz. Kulüp de o bedenlerin futbol sahalarında sergilediği performans için size para ödüyor. Kendinize iyi bakmak zorundasınız. Mac gecesi dışarı çıkmayacaksınız. Herşey ölçülü ve yakıştığı seviyede olacak. Kimse bu camianın marka değerini düşüremez" dediği öğrenildi.
 
Bu arada Beşiktaş Başkanı Fikret orman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kulübün internet sitesinde kutlama mesajı yayımladı.
 
Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"En Büyük Beşiktaşlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize ve çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; tüm çocuklarımızı ve yavru kartallarımızı sevgiyle kucaklıyorum... Halkın takımı Beşiktaş, halkın en büyük lideri Gazi Mustafa Kemal'i sonsuza kadar saygıyla anacaktır. "