İşte Orkan Çınar'ın hedefi

İşte Orkan Çınar'ın hedefi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un sağ kanat oyuncusu Orkan Çınar, yeni sezonda daha olgun bir futbol sergilemek istiyor.

Orkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun süren bir sakatlık dönemini geride bıraktığını ve güzel bir tedavi süreci geçirdiğini söyledi.

Antrenmanlara dikkat ettiğini ve sıkı çalıştığını anlatan Orkan, "İyi hazırlanıyorum. İlk maçtan 2. maça çok iyi yükselişim oldu. Hocamdan dolayı öz güvenim bayağı yüksek. Bende emeği olanlara teşekkür etmek istiyordum. Trabzonspor maçında güzel bir gol attım. Golü ben attım ama bu benim için önemli değil, önemli olan takımın 3 puan alması." diye konuştu.

Yeni sezonda takıma daha çok katkı sağlamak istediğini belirten Orkan, şöyle konuştu:

"Bu sene hedefim daha olgun futbol oynamak. Evet geçen sene iyi oynamış olabilirim ama genç bir oyuncu gibi oynuyordum. Bazen bencilliklerim vardı, bazen de topu fazla tuttum. Bunları bu sene yapmak istemiyorum. Takıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum. Olgun bir futbol oynarsam daha iyi olacak."

Orkan, transfer döneminde adının birçok kulüple anıldığının hatırlatılması üzerine, "Anılmış olabilirim ama teklif yok. Resmi bir görüşme olmadı." ifadelerini kullandı.

Uzun bir sakatlık döneminden çıkması nedeniyle milli takımla ilgili şu an için bir beklentisinin olmadığını aktaran Orkan Çınar, milli takıma yeni çağrılan futbolculara başarılar diledi.