Ordu anlayış bekliyor

Ordu anlayış bekliyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, bazı eski oyuncuların alacaklarından dolayı transfer tahtalarının kapalı olduğunu anımsatarak, "Alacağı olan oyuncuların avukatlarıyla ön görüşmeyi yaptık, kendilerini ikna etmeye çalışıyoruz" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski oyuncuları Fevzi Elmas, Ferhat Çökmüş, Hasan Kabze, Şamil Cinaz, İbrahim Kaş ve Fatih Tekke'nin kulüpten alacakları olduğunu, bu nedenle transfer yapamadıklarını söyledi.

Görüştükleri oyuncuların avukatlarına takımın küme düşmesinin kimseye bir fayda sağlamayacağını anlattığını dile getiren Türkmen, herkesin aynı gemide bulunduğu bir ortamda oyunculardan anlayış beklediklerini vurguladı.

Teknik direktör Ziya Doğan ile yaptıkları görüşmede kendisine gerekli bilgileri verdiğini ifade eden Türkmen, şöyle konuştu

"Hocamıza 'Ben bu işleri halletmeye çalışıyorum ama siz hiçbir şey yokmuş gibi çalışmalarınızı sürdürün' dedim. Kendisi de bana 'Tamam' dedi. Tahtamız açık olsun, transfer yapalım isterdim ama olmuyor. Hatta listemizde hazır 6 oyuncuyla maç başına anlaşma sağladık. Bunların içerisinde iki yabancı bir de Azeri asılı oyuncu var. Maalesef beklemekten başka yapacak bir şey yok."

Türkmen, Orduspor'un küme düşmesinin herkese büyük zararları olduğuna işaret ederek, "Alacağı olan oyuncuların avukatlarıyla ön görüşmeyi yaptık, kendilerini ikna etmeye çalışıyoruz. Durum ortada, herkesten anlayış bekliyoruz" ifadelerini kullandı.