Onur Kıvrak isyan etti!

Video yükleniyor...

Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak 1-1 berabere kaldıkları Başakşehir maçı sonrası Lig TV'ye konuştu.

İşte Onur'un açıklamaları:

"O kadar güvensiz bir ortamda oynuyoruz ki; artık hiçkimseye güvenmiyorum. Açık açık söylüyorum. Bugün bazı pozisyonlarımız resmen katlediyor hakem. Hakemle ilgili en son konuşacak insanım. Ama saha içerisinde tahrik ediyor. Golden önce bir pozisyonumuz var; unutulmasın. O kesinlikle faul. Trabzonspor'un üzerine yıllardır olan şeyler. Ufak ufak katlediliyoruz ve kimse de sesini çıkarmıyor.

Bazı medya kuruluşları Milli Takım'da yediğim gollerden sonra beni linç ettiler. Ama o medya grubunu ben biliyorum. Çok iyi biliyorum. Kendi takımları aleyhine haksız bir şey kazandılar mı susuyorlar. Haklı diyorlar. Ama Trabzonspor'a, Trabzonspor'un bir oyuncusuna geldiği zaman yerden yere vuruyorlar; linç ediyorlar. Bu ortamda size yemin ediyorum futbolu bırakmak geliyor içimden. Biz neyine oynuyoruz. Biz neyin savaşını veriyoruz. Yurtdışında oynuyoruz; ülkemizi bir yerlere çekiyoruz. Bizim sayemizde sıralama değişmiyor. Bizim aldığımız puanlar dolayısıyla Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansımız hep böyle kalıyor. Biz böyle mücadele ederken; maalesef kendi ülkemizde ezilen taraf oluyoruz.

Bir olaylar oldu. Hakettiğimiz, kazandığımız, söke söke alnımızın teriyle kazandığımız kupa yıllardır gelmiyor. Bu işleri ben anlayamıyorum. 26 yaşındayım ve futbolu bırakma noktasına geldim. Sıkıldım artık. Futbol konuşmak istemiyorum. Bu ülkede neyi konuşayım. O kadar karışık ki; isteyen istediğini yapabiliyor. İstediği anda birn şeyler değişiyor. Skorlar değişebiliyor. Bu kadar kolay olmamalı. Biz hiçbir şeyin mücadelesini veremeyiz. Trabzonspor, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımıdır. Ama herhalde biz bu haritadar çıkarıldık galiba."