"Onu cezalandırmaya devam edeceğim"

Video yükleniyor...

Galatasaray’ın derbi kahramanı olan Hollandalı soyunma odasında, “Onu cezalandırmaya devam edeceğim. Saygı görmeyi hak ettiğimizi Volkan’a her maçta göstereceğim” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel’i bir sağ, bir de sol köşeden avladı, 91. dakikada zaferi kutladı. G.Saray’ın elde ettiği 2-1’lik galibiyetin mimarı Sneijder, soyunma odasında coşku dolu anlarda F.Bahçe kalecisi Volkan’a seslendi. Hollandalı, arkadaşlarından büyük ilgi görüp, tebrikleri kabul etti. Önce kaptan Selçuk, Melo ve daha sonra tüm takım Sneijder’i kutladı. Hatta sevinçten herkes Sneijder’in soyunma odasında üzerine atladı. İşte bu anlarda Hollandalı bir haykırışa imza attı.

“BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ KABUL ETMELİ”

Süper Kupa maçında Melo ve G.Saray’ı hedef alan açıklamalar yapıp, aşırı bir sevinç gösteren Volkan’ın yaptıklarını unutmayan Wesley, başarılı kaleciye G.Saray soyunma odasından seslenip gollere devam edeceğini söyledi. Sneijder, şu sözleri sarf etti: “Volkan’ı cezalandırmaya devam edeceğim. Bize daha fazla saygı duymak zorundalar. Bunu hak ettiğimizi her maçta ona göstereceğim. Galatasaray’ın büyüklüğünü kabul edip saygılı olmak zorundalar.”

BAŞKAN DA TEBRİK ETTİ
Daha sonra arkadaşları ile galibiyeti doyasıya kutlamaya devam eden Sneijder’i, Ünal Aysal da telefon ile arayarak tebrik etti. Aysal, tecrübeli futbolcuyu attığı 2 gol nedeniyle kutlarken, daha sonra tüm takımı tebrik ettiğini de Hollandalı yıldıza iletti. Öte yandan Sneijder’ın Volkan’ı sağ köşeden avladığı mesafe 26 metre iken, topun hızı 104 kilometreydi. İkinci golde Sneijder 22 metreden golü buldu, topun hızının 109 kilometre olduğu açıklandı.

Kaynak: Hürriyet