Onlarınki taraftarlıktan daha fazlası...

Video yükleniyor...

En çok ne zaman birine ihtiyaç duyarız? Doğduğumuzda mı? İlk adımımızı atarken mi? Yoksa ilk aşkımızı kalbimize gömerken mi? Hepsinde bir şekilde elimizden tutacak biri elbette bulunur. Ya yaşımız ilerlediğinde tutkularımızın peşinde daha dünkü çocuk gibi heyecanla koşmaya çalışırken sessiz köşemizdeyken ?

Bu hafta sizi Almanya’nın en eski taraftar kulübüyle tanıştırıyoruz. ‘’Genç ya da yaşlı farketmez, aslolan en asil mavinin gönlünüzde olmasıdır’’ mottosuyla yola çıkılan bir tanıtım kampanyasında bu sefer sahnede  Schalke 04’ün en yaşlı üyeleri var...

Adı bir reklam kampanyası ama herşey doğal akışında ilerliyor. Yazıl mış bir senaryo değil yaşanmışlıkların hatırlandığı masmavi bir dejavü...

Alman Milli Takım forması giyen ilk Afrika asıllı  oyuncu Gerald Asamoah’ın da yer  aldığı kampanya için kulüp binasındaki bir bölüm bu sevimli taraftar grubu için yeniden düzenleniyor ve ‘’taraftar odasına’’ dönüştürülüyor.  

Bir diğer ama en heyecan verici sürpriz de Schalke maçına gidiş...Shalke’nin en eski taraftarı ile yeni nesille bir araya geliyor...İşte hikayenin tam yerine oturduğu yer burası..