Önce kupa sonra transfer

Video yükleniyor...

Galatasaray yönetimi defans ve forvete yapılacak transferi Fenerbahçe ile oynanacak süper kupa finali sonrası bıraktı.

Sarı kırmızılı yönetimin bir süredir temasta bulunduğu eder Balanta'yla her konuda anlaşırken, kulübü River Plate ile bonservis pazarlığında istediğini elde edemedi.

Arjantin kulübünün özellikle ödeme takvimi konusunda önerilen hiçbir teklifi beğenmediği ve 6 milyon euroluk bonservis bedelini iki taksitte istediği, taksit sayısının artması halinde Balanta'nın fiyatını 8 milyon euroya çekmeyi planladığı belirtildi.

Galatasaray yönetimi eder balanta konusunda tıkanan transfer görüşmelerini süper kupa sonrasına bırakırken, teknik direktör Prandelli'nin de bu konuda başkan Ünal Aysal'a, "acele etmeyelim. kadromuz şimdilik yeterli" dediği öğrenildi

Galatasaray
yönetiminin süper kupa finalinin ardından yeniden temaslara başlayabileceği ve özellikle şampiyonlar ligi için defansı hava hakimiyeti yüksek bir futbolcu ile takviye edeceği bildiridi

Fenerbahçe ile yapılacak süper kupa maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Prandelli, oyun planını belirlemeye başladı.

Derbi planlarını sneijder üzerine kuran italyan teknik adamın, futbolcularıyla yaptığı taktik çalışmalarda sık sık maçı durdurarak uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

Prandelli'nin futbolcularına, "sezona derbi ile başlamanın keyfini çıkartın. acele etmeyin, rakibine oyununuzu kabul ettirin. sabırlı bir oyunla kupayı kazanabiliriz" dediği öğrenildi.

İtalyan teknik adamın, takımına yan top çolışması yaptırdığı ve Fenerbahçe'nin kanat organizasyonları üzerine tedbir aldığı bildirildi.