"Olcan treni kaçırdı"

"Olcan treni kaçırdı"
Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın'ın transferinin gündemlerinde olmadığını söyledi.

Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Olcan Adın'ın Bursaspor'a transfer olacağına dair basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Olcan Adın'ın daha önce gündemlerine geldiğini, bununla ilgili de bazı gelişmeler yaşandığını hatırlatan Paçacı, "Olcan hakikaten gündemizdeydi ama geç kaldı. Olcan treni kaçırdı. Bu saatten sonra Olcan'ın isminin gündeme gelmesi bizim için bir şey ifade etmiyor. Biz önümüze bakıyoruz." diye konuştu.

Adanaspor maçı
Paçacı, dün akşam Adana deplasmanında aldıkları 2-1'lik galibiyetin mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Sezonun ilk maçlarının her zaman zorlu geçtiğini, bu tür maçların sürpriz sonuçlara da açık olduğunu anlatan Paçacı, "Teknik heyet ve tüm takım bunun bilincindeydi. Teknik heyetimiz ayrıca rakibimizin tüm hazırlık maçlarını izledi. Buna göre gerekli önlemleri aldılar. Rakibin 60. dakikadan sonra oyundan düşeceğini bildiğimiz için galip geleceğimizi düşünüyorduk. Bunu da gerçekleştirdik." şeklinde konuştu.

Paçacı, dün akşam ki karşılaşmada aşırı sıcak ve nemin kendilerini çok zorladığını dile getirdi.

"Tüm Bursa'nın bu çocuklara güvenmesi lazım"
Özellikle bu mevsimde Adana'ya gidecek takımların işinin zor olduğuna dikkati çeken Paçacı, şunları kaydetti:

"Oyuncuların o iklimde doğru düzgün performans sergilemesi gerçekten mucize. Sonuçta bizi bir hayli yordu. Sıcak ve nem gücümüzü yarı yarıya teslim aldı. Ancak geriden gelip maçı kazanmış olmak takıma büyük moral verdi. Oyun olarak belki çok tatmin edici bir görüntü sergileyemedik ama havaya rağmen geriye düştüğümüz maçı çevirmesini de bildik. Bu gerçekten takım için çok önemliydi. Bu takımın oturması, oyuncuların birbirleriyle oynama alışkanlığını kazanması gerekiyor. Tüm Bursa'nın bu çocuklara güvenmesi lazım. Takımdaşlık duygusu gelişir, öz güven duygusu da ortaya çıkarsa biz ligi hayal bile etmediğimiz noktalarda bitirebiliriz."