Okan Buruk'un yüzü yine gülmedi

Okan Buruk'un yüzü yine gülmedi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Okan Buruk, kırmızı-beyazlı ekibin dün deplasmanda Beşiktaş'a mağlup olmasıyla görev yaptığı takımların başında İstanbul'un üç büyük takımına karşı verdiği 12. sınavında da galibiyet hasretini sonlandıramadı.

Süper Lig'de daha önce Vartaş Elazığspor ve Gaziantepspor ile İstanbul'un üç büyük takımı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı çıktığı 11 maçta da galibiyet sevinci yaşayamayan Buruk, Medicana Sivasspor'un dün Beşiktaş'a 2-0 mağlup olmasıyla bu hasretini noktalayamadı.

Buruk'un çalıştırdığı ekiplerden Vartaş Elazığspor, 2013-2014 sezonunda, Galasataray'a 2-0 ve 1-0, Beşiktaş'a 4-1 ve 1-0'lık skorlarla kaybetmiş, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmıştı. Buruk yönetimindeki Gaziantepspor da geçen sezonun ilk yarısında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a 1-0'lık sonuçlarla mağlup olmuş, ikinci yarı da Fenerbahçe'ye 5-0, Galatasaray'a 1-0 yenilmiş, Beşiktaş ile de 1-1 berabere kalmıştı.

Üç takıma karşı 12 maçta 2 beraberlik, 10 yenilgi alan Buruk'un ekipleri, bu karşılaşmalarda kalesinde gördüğü 21 gole karşılık 3 gol kaydetti.