Obradovic'ten Galatasaray sözleri!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, Zalgiris galibiyetini ve Galatasaray maçını Lig TV'ye değerlendirdi.

Basın toplantısı
Obradovic, Ülker Sports Arena'da 82-68 kazandıkları karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, zor bir takıma karşı mücadele ettiklerini anlatarak, şöyle konuştu:

"Hem tecrübeli hem de yeni oyuncuların olduğu bir takıma karşı oynadık. Hem hücum hem de savunmada inanılmaz enerjisi olan bir takım. Hücumda çok hızlı koşup hızlı pas veriyorlar. Avrupa Ligi'ndeki en iyi ribaunt alan takımlardan birisi. İlk çeyrek haricinde savunmamız çok iyiydi. Değiştirmemiz gereken şey hücumumuz. İyi savunma yaptıktan sonra daha iyi koşup oynama şansımız var. Çok fazla maç olduğu için fazla antrenman vakti olmuyor. Bunun için şikayet etmek istemiyorum ama gerçekler bunlar. Çok iyi bir takıma karşı, çok iyi bir galibiyet aldık. Benim için güzel diğer bir şey ise eski oyuncum Jasikevicius'a karşı burada oynamam. Fenerbahçe de eski oyuncusunu güzel bir şekilde karşıladı."

Obradovic, maçta sakatlanan oyuncusu Bogdan Bogdanovic'in durumunun ciddi olduğunu belirtti. Nikola Kalinic'in ise eski sakatlığının nüksettiğini ifade eden Obradovic, iki oyuncunun durumunun yarın netleşeceğini aktardı.

Sırp başantrenör, 28 Ekim Cuma günü THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Odeabank ile yapacakları maça ilişkin, "Bizim için bir Avrupa Ligi maçı. Sadece o kadar. Herkese aynı saygıyla yaklaşıyoruz, yine de farklı hazırlanacağız." ifadesini kullandı.

Karşılaşmada 11 asist yaparak ön plana çıkan oyuncusu Kostas Sloukas'ı öven Obradovic, "Çok iyi oynuyor ama daha da iyi olabilir. Daha agresif olabilir. Oyuncularımın sorunu yeteri kadar agresif olmamaları. Hepsinin daha cesur olmaları gerekir şut atarken." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Yunan oyun kurucusu Sloukas ise üçüncü maçtan da galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Jasikevicius: "Küçük hatalarla kaybettik"
Zalgiris Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, maçı küçük hatalarla kaybettiklerini dile getirdi.

Litvanyalı genç başantrenör, Fenerbahçe'ye karşı oynamanın zor olduğuna vurgu yaparak, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Çok hazır bir takım. Atletik olmaları en büyük avantajları. Genel olarak takım mücadelesinden memnunum ama küçük hatalarımızla kaybettik." değerlendirmesinde bulundu.