O konuşma galibiyeti getirdi!

Video yükleniyor...

Ankara'daki maçta Sivasspor karşında soyunma odasına 1-0 geride giden Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç'in devre arasında yaptığı konuşma, siyah beyazlı futbolcuları ateşledi ve 3-2'lik galibiyetle Süper lig'de liderlik koltuğunda oturulmasında önemli rol oynadı. 
 
İyi oynamalarına rağmen devreyi geride kapadıkları için soyunma odasına yüzleri asık giren futbolcularını tepki gösteren Biliç, "Bu kadar iyi atmosfer varken, bu kadar taraftar gelmişken ve iyi de oynarken galip gelmeden istanbula dönemeyiz, bu bize yakışmaz. ikinci yarı oyunun temposu daha da artırin, hızlı oynayın, ama bir o kadar da sakin ve panik yapmadan hücuma gidin. Biz burada Sivasspor'u yeneceğiz" dedi. 

Hırvat teknik adamın bu sözleriyle ikinci yarıya çıkan siyah beyazlı takım gol bölgelerinde de etkili bir oyun sergiledi ve galibiyete ulaştı. 

Bu arada maçta sakatlanan Serdar Kurtuluş'tan siyah beyazlı teknik heyete kötü haber geldi. Maçta kramponu çime takılan ve sağ dizi dönen Serdar'ın çekilen Mr'ı sonuucunda Sağ diz iç yan bağında 2. derece yırtık belirlendi. Yaklaşık 10-15 gün takımdan ayrı kalacak Serdar perşembe günü Partizan ile oynanacak Avrupa ligi ile Suat altın inşaat kayseri erciyesspor ile oynanacak Süper Lig'ien 7. hafta maçında forma giyemeyecek. 

Siyah beyazlı takımda teknik direktör Slaven Biliç'in Serdar'ın yerine Necip'i görevlendirmesi bekleniyor. 

Bu arada siyah beyazlı takımda tedavileri süren Jose Sosa ve mustafa Pektemek, koşulara başladı.