O da bu işe şaşırdı!

O da bu işe şaşırdı!
Mesut Özil, Euro 2012 yarı final maçında İtalya'ya elenmeleri üzerine medyanın yaptığı eleştirileri haketmediklerini açıkladı.

Elenmelerinin ardından medyada haklarında çıkan eleştirilere şaşırdığını söyleyen Mesut, "Euro 2012'den elenmemiz üzerine takım ve Joachim Löw hakkındaki eleştirileri anlamıyorum. Bu takım İtalya'ya 2-1 yenilmeden önce 15 maç üstüste kazandı" dedi.

Polonya ve Ukrayna'da düzenlenen turnuvada performanslarının eleştirilmesini Welt am Sonntag gazetesine değerlendiren Mesut, "Tüm bu eleştiriler sadece bir yenilginin ardından geldi. Maçın ilk dakikalarında 3 gol atabilirdik, şimdi bunu teknik direktör mü engelledi" diye konuştu.

Eleştirileri haketmediklerini vurgulayan Real Madrid'li oyuncu, "Almanya'yla oynamaya başladıktan sonra çoğunluğu yurtdışından olmak üzere bizi övdüler. Şimdi her şey yanlış mı oldu?" sorusunu sordu.

Sadece sonuçlara bakmamaları gerektiğini kaydeden Mesut, "Bu takım üstüste 15 maç kazandı. Bir şampiyonluk kazanmak beraberinde bir çok şeyi de getirir; ancak bunun için biraz da şans gerekir" ifadelerini kullandı.

Yapılan eleştirilere katılmadığını dile getiren Mesut Özil, "Herşeyin kötü olduğu eleştirilerine tamamen karşıyım. Yarı finale çıkmamız da büyük bir başarıydı. Tabkii şampiyonluğu kazanmak isterdik ve elimizden geleni yaptık; ancak şampiyonluk çok kolay değil" diye sözlerini bitirdi.

ligtv.com.tr