Nuri'den 4 gol yorumu: "Sürpriz.."

Nuri'den 4 gol yorumu: "Sürpriz.."
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımda yer alamayan milli futbolcu Nuri Şahin, Galatasaray karşısında çok gol pozisyonuna girmelerinin kendisini şaşırttığını söyledi.

Nuri, İstanbul'a 3 puan için geldiklerini ve istediklerini aldıklarını belirterek, "Bizim açımızdan çok güzel bir maç oldu. Çok pozisyona girdik. Benim için de biraz sürpriz oldu. Hedefimiz buradan 3 puanla ayrılmaktı. Şimdi önümüze bakıyoruz. Toplamda aldığımız 9 puanla kapıyı araladık" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'daki eksikliğin ne olduğuyla ilgili bir soru üzerine milli futbolcu, "Her gün Galatasaray'ın futbolcularıyla aynı idmanı yapmıyorum, hocanın beklentilerini bilmiyorum. Taraftar müthişti. Onun için Galatasaray'ı değerlendirmek benim haddime düşmez. Goller geldikten sonra onların da morali bozuldu ama atmosferi güzel bir maç izledik" açıklamasını yaptı.

Küçüklüğünden beri Galatasaray taraftarı olduğunu anlatan Nuri Şahin, "Galatasaraylılık veya Fenerbahçelilikle alakası yok. Ben çocukken Galatasaray UEFA Kupası'nı almıştı. Ben de tabii ki Galatasaray'ı tutuyordum. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde oynasa veya yarın Beşiktaş'ın Avrupa'da maçı var, onları tutarım" şeklinde konuştu.

Gurbetçi futbolcu, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki performansını da değerlendirerek, "Bu sezon daha hiçbir maça çıkamadım. Kamplara katılamadım. Üç maçta 1 puan almak bizim için çok üzücü. Hedefimiz, 2016 Avrupa Şampiyonası'na gitmek ama şansımızın azaldığı bir gerçek. İnşallah önümüzdeki maçlarda işler yolunda gider ve Avrupa Şampiyonası'na gideriz" ifadelerini kullandı.

Sakatlığı hakkında bilgi veren Nuri, "Biraz daha iyiyim. Koşulara başladım. İki gün önce ilk defa topla çalıştım. Her şey yolunda giderse rövanş maçında kadroda olabilirim" diyerek sözlerini tamamladı.