"Noktayı sahamızda koyarız"

Video yükleniyor...

Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları derbi sonrası Lig TV'ye konuşan Ersun Yanal; "Bugün futbol sahanın içinde kaldı. Bir derbinin yaşanacağı güzellikte her şey oldu. Taşkınlık yoktu. Kazanabileceğimiz bir maç oynadık. İlk 30 dakika sonrasında oyun eşitliğinde istediğimizi sahaya yansıtamadık. Şampiyonluğu garantileyebilirdik; ancak seyircimiz önünde oynayacağımz maçta alacağımız bir puanla bunu başaracağız. Umarım önümüzdeki hafta son noktayı koymuş oluruz" dedi.

Oyuncuların soyunma odasına giderken yüzlerinin asık olmasıyla ilgili olarak konuşan Ersun Yanal, "Derbiyi alarak şampiyonluğu kutlamak çok önemli. Bunu yapsaydık iyi olurdu. Bu olmadı, o yüzden oyuncuların yüzünün gülmemesi normal" diye konuştu. 

Kadlec'in ilk 11'de olmasıyla ilgili olarak Yanal, "Biz 24 kişilik bir ekibiz. Son maçta da Kadlec iyi bir oyun ortaya koydu. Onun için bu maçta da ilk 11'de oynattık. Biz iyi bir ekibiz ve sezon sonuna doğru bunu gösterdik" ifadelerini kullandı.

Caner'in son dakikalarda Dany'nin topu kalecisine verdiği pozisyondan dolayı kazanılan serbest vuruşu dışarı atmasıyla ilgili olarak ise Yanal, "Tamamen oyuncularımın kararıydı ve doğru olanı yaptılar" diye sözlerini bitirdi.

"FENERBAHÇE'DEN ALKIŞLANACAK HAREKET" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

(ligtv.com.tr)