"Neden liderler onu bir kez daha kanıtladılar"

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, "Ligde tutunmamız için daha çok savaşmamız, daha çok mücadele etmemiz gerekiyor." dedi.

Tudor, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mağlubiyetten dolayı hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Medipol Başakşehir'in çok iyi oynadığını ifade eden Tudor, "Bugün lig sıralamasında neden liderler onu bir kez daha kanıtladılar. 8 maçta 4 gol yiyen bir takım vardı karşımızda. Bugün çok iyi oynadılar, dolayısıyla hak etmedik galibiyeti. Hafta boyunca çok iyi çalıştık, çok iyi antrenmanlar yaptık, maça çok iyi hazırlandık ama bugün bunları sahaya yansıtamadık. Kardemir Karabükspor olarak bizim biraz daha savaşmalıydık. Ligde tutunmamız için daha çok savaşmamız, daha çok mücadele etmemiz gerekiyor. Fakat bugün bunu başaramadık." diye konuştu.

Çalışmaya devam edeceklerini, Ceyhun Gülselam'ın takımda olmamasının kendilerini etkilediğini vurgulayan Tudor, şunları aktardı:

"Medipol Başakşehir önde ekstra işler yapmadı ama çok az hata yapan oyuncuları var. Hata yapmadıkları için 8 maçta 4 gol yediler. Dolayısıyla çok katı sağlam bir takımlar, bunu açmak da kolay olmuyor. Ayrıca çok şahane bir penaltı kararıyla da gol attı Medipol Başakşehir, yapabildiğimizin en iyisi buydu bugün. Penaltı pozisyonunu tam olarak göremedim ama doğru olmadığını düşünüyorum. En iyi hakemler bile hata yapabiliyorlar yeri geldiğinde. Normal bir karar olarak görüyorum."