"Ne yaptıysak olmadı"

Video yükleniyor...

Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, maçın ardından Lig TV'ye konuştu.

Topçu, puan cetvelinde alt sıralarda bulunan takımların kazanmaya başlamasının kendileri açısından tehdit olduğunu ve bundan sonra daha ciddi davranmaları gerektiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Topçu, son haftalarda talihsiz goller yediklerini belirterek, bu hafta da o gollerin bir benzerine şahit olduklarını kaydetti.

Akhisar Belediyespor karşısında golü yedikten sonra çift forvete döndüklerini ve daha fazla pozisyon üretmeye çalıştıklarını ifade eden Topçu, "Rakibimiz hava hakimiyeti yüksek oyunculardan kurulu. O yüzden hava toplarında gol pozisyonu üretmekte zorlandık. Açıkçası sadece bir kaç şutumuz var" dedi.

Mutlu Topçu, beklemedikleri bir puan kaybı yaşadıklarını ve iç sahadaki performanstan memnun olmadığını aktararak, şöyle konuştu:

"Baktığımız zaman iç sahada ve dış sahada aldığımız puan aynı. Deplasmanda oynadığımız oyunu iç sahaya da yansıtmamız lazım. Bundan sonraki maçları da göz önünde bulundurursak artık daha ciddi olmak zorundayız. Çünkü alttaki takımlar da kazanıyor. Bu bizim için tehdit. Dolayısıyla her puanın çok önemli olduğu bir döneme giriyoruz. İşi daha ciddiye almak zorundayız. Takım halinde bundan sonraki maçlarda daha ciddi, gerçekçi ve istekli olmak zorundayız."

Maç sırasında geçirdiği rahatsızlık sonrası oyunu yarıda bırakarak hastaneye kaldırılan Prince Gouano'nun durumuyla ilgili bilgi veren Topçu, "Stada gelinceye kadar açıkçası bir şeyi yoktu. Isınmadan sonra maça çıkacağımız sırada bir kaç kez istifra etti. Buna bağlı olarak baş dönmesi ve biraz sorun oldu. Dayanabildiği kadar dayandı ve sonra çıkmak istedi. Şu an için ciddi bir sorunu olduğunu düşünmüyorum ama dinleniyor" ifadelerini kullandı.