Ne yaptın Lucescu?

Video yükleniyor...

Atletico Mineiro ile Shaktar Donetsk arasında oynanan hazırlık maçında bir pozisyona sinirlenen Mircea Lucescu, sahaya girdi.

İki takım arasında Brezilya'nın Independencia Stadı'nda oynanan hazırlık karşılaşmasına, Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun hareketleri damga vurdu.

Takımı 4-0 yenik durumdayken 70. dakika bir pozisyonda Shaktarlı bir oyuncunun rakip ceza sahası içinde yerde kalmasına penaltı verilmemesinin ardından sinirlerine hakim olamayan 69 yaşındaki teknik adam, sahaya girdi.

Hakemin uyarılarına rağmen saha içinde itirazlarına devam eden Rumen teknik adam, maçın bir süre durmasına yol açtı. Hakem tarafından tribüne gönderilmek istenen Lucescu, doğrudan soyunma odasının yolunu tutmayı tercih etti.

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran Lucescu, sertlik dozunun artması gerekçesiyle geçen yıl kasım ayında Shakhtar Donetsk ile Olimpik Donetsk takımları arasında oynanan dostluk maçının 39. dakikasında sahaya girerek takımını maçtan çekmişti.