NBA'in kaderini değiştirecek 10 transfer

NBA'in kaderini değiştirecek 10 transfer
NBA'de maaş bütçesindeki artış, transfer piyasasını da hareketlendirdi. Şimdiden NBA tarihinin en hareketli yaz dönemini geride bıraktık. Bir çok yıldız takım değiştirdi, dengeler baştan aşağıya değişti. Transfer döneminde şu ana kadar gerçekleşen en iyi 10 hamleyi hazırladık.

Dwight Howard - Atlanta Hawks



Batı'da Superman'den Clark Kent haline gelen Dwight Howard, doğduğu şehri Atlanta'ya geri döndü. Bu haliyle bile NBA'in sayılı pivotlarından olan Howard, kafasını basketbola verirse Doğu'da her şey baştan yazılabilir.

Derrick Rose - New York Knicks



Sakatlıktan çok çeken Derrick Rose, New York'ta her şeye sıfırdan başlayacak. 2011'in MVP'si eski günlerini hatırlarsa Madison Square Garden sakinlerinin koltuklarına sıkı tutunması gerekecek.

Al Horford - Boston Celtics



Transfer dönemin gözdelerinden Al Horford, seçimini Boston'dan yana yaptı. Acaba genç Celtics kadrosu aradığı lideri buldu mu, bunu zaman gösterecek ama Yeşil Yoncalar'ın kağıt üzerinde muazzam bir hamle yaptığı kesin.

DeMar DeRozan - Toronto Raptors



Kuzey'in Kralı tahtı terk etmedi ve Toronto ile 'devam' dedi! Vince Carter ve T-Mac'in yolundan gitmeyen DeRozan, Raptors taraftarının kalbini bir kez daha kazandı. Şimdi Kanada ekibin yapması gereken play off'a kötÜ başlama geleneğini kırmak...

Andre Drummond - Detroit Pistons



Ligin genç ve yıldız pivotlarından Andre Drummond takımı Detroit ile sözleşme yeniledi. Şimdiden Ben Wallace'i unutturan Drummond, 'Piston'ları bozmazsa gözünü daha da yukarıya dikebilir.

Mike Conley - Memphis Grizzlies



Memphis Grizzlies fazla macera aramadı ve Mike Conley'i rekor bir sözleşme ile kadrosunda tuttu. Ligin en iyi oyun kurucuları arasında yer alan Conley, kötü bir sezon geçiren Mamphis uzunlarının 4 gözle beklediği bir isimdi.

Joakim Noah - New York Knicks



Joakim Noah da takım arkadaşı Derrick Rosse gibi New York Knicks'in yolunu tuttu.  Savunma bakanı arayan New York Knicks için Joakim Noah, yeni bir Charles Oakley olabilir.

Pau Gasol - San Antonio Spurs



Ligin emektarlarından Pau Gasol parmağına üçüncü bir yüzük takmak için San Antoino'ya geldi. Emekliğin eşiğinde olan Tim Duncan'ın boşluğu tabii ki dolmaz ama İspanyol boğasının Spurs'e vereceği çok şey var.

Dwayne Wade - Chicago Bulls



13 yıldır Miami Heat forması giyen Dwyane Wade'i artık hayallerinin takımı olan Chicago'da izleyeceğiz. Kadroda büyük bir değişime giden Bulls, Flash ile hız sınırlarını zorlamaya çalışacak.

Kevin Durant - Golden State Warriors



NBA'de yaz aylarının en önemli sorusu cevabını buldu ve Kevin Durant güçlerini Splash Brothers ile birleştirdi. All Star takımı yaratan Golden State için verilen ortak tepki 'bu kadarı da fazla" oldu. NBA tarihinin en iyi beşinde ego savaşları da olmazsa; Şimdi LeBron düşünsün.