Napoli maçı kapalı gişe!

Napoli maçı kapalı gişe!
Trabzonspor taraftarları, bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 19 Şubat Perşembe günü sahasında Napoli ile yapacağı maçın biletlerini tüketti.

Kulüp Stadyum ve Amatör İşler Sorumlusu Köksal Sadıklar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bordo-mavili taraftarların Napoli maçına büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Biletlerin tamamen tükeneceğini tahmin ediyorduk ancak günler öncesinden bu gerçekleşti. Gerçekten çok mutluyuz. Yaklaşık 22 bin seyircimiz bizimle beraber olacak" dedi.

Napoli maçında taraftara büyük iş düştüğünü ifade eden Sadıklar, "Oyuncular sahada onlar da tribünde görevlerini yapacaklar. Napoli maçı, taraftarımızın maçı olacak. Onlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sezonun seyirci rekorunu kırdık. İnşallah hep beraber güzel bir gece geçireceğiz" dedi.

Sadıklar, maç öncesi bordo-mavili taraftarlara 18 bin Trabzonspor atkısı dağıtılarak maç içerisinde görsel bir şölen de yapılacağını kaydetti. 

Trabzonspor, bu sezon en fazla seyircisi sayısına 10 bin 40 ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Keçiörengücü maçında ulaşmıştı. Bu karşılaşmanın biletleri 1 liradan satışa çıkmıştı.