Mancini'yi koltuktan Higuain indirdi (ÖZET)

Mancini'yi koltuktan Higuain indirdi (ÖZET)
undefined

İtalya Serie A'da 14. haftanın kapanış maçında Napoli, San Paolo'da ağırladığı Inter'i Gonzalo Higuain'in attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Lig TV3'ten naklen yayınlanan karşılaşmaya Napoli golle başladı. Karşılaşmanın henüz ilk dakikasında Higuain, Napoliyi 1-0 öne geçirdi. İki takımda ilk yarı boyunca yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince ilk yarı 1-0 Napoli üstünlüğü ile sona erdi. Inter'de Yuto Nagatomu 44. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısınada etkili başlayan ev sahisibi ekip Arjantinli golcüsü Higuain'nin golüyle 62. dakikada skoru 2-0'a getirdi. Bu gole Inter 67. dakikada Adem Ljajic ile karşılık verdi. (2-1) Gol sonrası özellikle son dakikalarlarda beraberlik golü için Napoli kalesine yüklenen Inter, aradığı golü bir türlü bulamayınca Napoli sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Bu arada Alex Telles, karşılaşmanın ikinci yarısında Mauro Icardi'nin yerine oyuna girdi.

Daha önce Juventus, Milan ve Fiorentinayı yenerek şampiyonluk yarışındaki rakiplerini bir bir deviren Napoli, Inter'i de 2-1'lik skorla yenerek hem liderliğe yükseldi hem de şampiyonluk yarışındaki bir diğer rakibini daha yenmiş oldu.

Napoli, 31 puanla Serie A'nın zirvesine otururken, 30 puanda kalan Mancini'nin Inter'i 2. sırada yer alıyor.

(ligtv.com.tr)