Nani'den Braga ve Galatasasaray iddiası

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'nin süper starı Luis Nani, sarı-lacivertli takım için var gücüyle çalıştığını ve şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. 

Teknik direktör Vitor Pereira ile sorun yaşadığına yönelik iddiaların asılsız olduğunu dile getiren Nani, oyun düzeninden şikayetçi olmadığını ve buna hakkı bulunmadığını da belirtti. 

Portekizli futbolcu, "Hocam ile aram gayet iyi. Tüm dedikodulara kulaklarımı tıkadım ve işini yapıyorum. Sadece Braga ve ardından gelecek Galatasaray derbisini düşünüyorum. Takım halinde şampiyonluk hedefine kilitlendik ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğa ulaşması için elimden gelen katkıyı sağlamak istiyorum" dedi.

Nani, Braga'dan turla döneceklerini belirterek, "Turu geçip çeyrek finale adımızı yazdıracağız. Braga hafta sonu 3-0 yenildi ama biz dikkatli olacağız. Son lig maçında takım olarak iyiydik, Kayserispor maçındaki performansımız gayet iyiydi ve benim içi önemli olan takıma yardım edebilmek, güç katabilmek" diye konuştu. 

Braga'dan sonra Galatasaray maçına motive olacaklarını ifade eden Nani, antrenmanlar dışında performansını artıracak profesyonel çalışmalar yapıyor. Nani, "Hafta sonunda da zorlu bir maç bekliyor bizi. Derbi maçta Galatasaray ile karşılaşacağız. Galatasaray bu aralar istediği oyunu oynayıp gösteremiyorsa bile ligde derbi maçlar her zaman önemlidir. Hele hele bize karşı tabi ki farklı oynamaya çalışacaklar ama bizim kaybetme veya puan kaybı yaşama lüksümüz yok şu an" ifadekelerini kullandı. 

Nani, süper ligde şampiyonluk yarışı ile ilgili de "Beşiktaş ile kafa kafaya gidiyoruz. Çok müthiş bir şampiyonluk yarışı oluyor. Fenerbahçe büyük bir takım ve büyük bir ruha sahibiz. Derbi maçını kazanıp üç puanı alacağımıza inanıyorum. Önemli olan Fenerbahçe camiasına şampiyonluk kazandırmak" değerlendirmesi yaptı. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan Durumu