Mustafa Denizli Burak Yılmaz'ın West Ham'a gitmesine karşı

Video yükleniyor...

Galatasaray'da gündem Burak Yılmaz'ın transferi... 
 
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham'ın kadrosuna katmak istediği yıldız golcü için Londra ekibi son olarak kiralama teklifinde bulundu. 
 
Sarı-Kırmızılı kulübün 8 milyon euro bonservis bedeli istediği Burak Yılmaz için görüşmeler devam ediyor. Galatasaray, Burak Yılmaz'ı kiralamaya yanaşmazken bonservis bedelinin yüzde 25'inin Trabzonspor'a verilecek olması nedeniyle 8 milyon euro'nun altına inmeme kararı aldı. 
 
Teknik direktör Mustafa Denizli ise Burak Yılmaz'ın takımdan gönderilmesine karşı. Tecrübeli teknik adamın, kulübün mevcut şartları gereği yeni bir transfer yapılamayacağını ve takım içinde alternatifi bulunmayan Burak Yılmaz'ın ayrılması halinde duruma düşeceklerini yönetime ilettiği kaydedildi. 
 
Mustafa Denizli, yeni transferi Martin Linnes'i kupa mücadelelerinde sahaya sürerek takıma tam anlamıyla hazırlamak istiyor. Akhisar Belediyespor maçında ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyen Norveçli oyuncu, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasındaki Torku Konyaspor maçında 11'de başlayacak. 
 
Sarı-Kırmızılılar'ı Torku Konyaspor maçında savunmadaki eksikler düşündürüyor. Osmanlıspor maçında sakatlanan Denayer'in iyileşmesinin 2 haftayı bulabileceği Semih Kaya'nın ise Torku Konyaspor karşılaşmasına hazır hale gelebileceği öğrenildi. 
 
Teknik direktör Mustafa Denizli, Torku Konyaspor maçında cezasını tamamlayan Chedjou ile Semih Kaya'yı savunmanın ortasında görevlendirecek. Osmanlıspor maçında cezalı duruma düşen Hakan Balta'nın yerine ise savunmanın solunda Olcan Adın ya da Lionel Carole'ün forma giymesi bekleniyor. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?