Musa Sinan Altay'da

Musa Sinan Altay'da
Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz, transfer çalışmalarını çok özenli bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

Konuşmaz, yaptığı açıklamada, Denizlispor'dan Musa Sinan Yılmazer ile bir yıllık anlaşma sağladıklarını, Sinan'ın genç yaşta olmasına rağmen, geçen sezon Denizlispor formasıyla başarılı bir sezon geçirdiğini kaydetti.

Daha önce de Güngören Belediyespor'dan Can Özgür Arslantaş ve Aydınspor'dan genç futbolcu Aykut Kuyumcu'yu kadrolarına kattıklarını hatırlatan Konuşmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Transfer çalışmalarımızı ağır da olsa özenli bir şekilde sürdürüyoruz. Transferlerimizde seçici davranmaya özen gösteriyoruz. Altay taraftarının da istediği şekilde transferlerimizi tamamlayıp, yeni sezona en iyi şekilde girmek istiyoruz. Kadromuza 3 veya 4 takviye daha yapacağız. Elbette kampta eksik gördüğümüz mevkilere de daha sonra transfer yapabiliriz, ancak biz kampa kadar transferlerimizi tamamlamayı hedefliyoruz.''

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Fuat Yaman idaresinde 7 Temmuz'da ilk çalışmasını yapacak. İlk kampını Ödemiş'te yapacak Altay, daha sonra Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.
Altay'ın yeni transferi 22 yaşındaki Musa Sinan Yılmazer, futbol hayatına Sakaryaspor'da başladı. Daha sonra Sarıyer forması da giyen genç oyuncu, geçen sezon Denizlispor formasıyla 18 Turkcell Süper Lig maçının yanı sıra 5 Fortis Türkiye Kupası maçında mücadele etti.