Muratbey Uşak'ın gözü Şampiyonlar Ligi'nde!

Muratbey Uşak'ın gözü Şampiyonlar Ligi'nde!
Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz, ligde bu yıl da play-off oynayıp, FIBA Şampiyonlar Ligi kupasını Uşak'a getirmek istediklerini söyledi.

Denizli'de kamp yapan Muratbey Uşak takımının teknik heyet ve oyuncuları, Bayramyeri'ndeki tarihi şekerci dükkanını ziyaret ederek ikram edilen şeker ve helva türlerini tattı.

Başantrenör Ozan Bulkaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli'de bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Ege Bölgesi'nin takımı olduklarını dile getiren Bulkaz, şunları kaydetti:

"Burayı da kendi evimiz gibi görüyoruz. Bütün Denizli halkını sezonda yanımızda olmaya bekliyoruz. Şehirde eşimiz dostumuzla güç ve enerji topluyoruz. Kampımız gayet güzel geçiyor. Her zaman yukarıları zorlayan bir takımız. Geçen yıl play-off oynadık ve Şampiyonlar Ligi'ni hak ettik. Bu yıl da ligde play-off oynayıp, Şampiyonlar Ligi'nde kupayı almak istiyoruz, kupayı Uşak'a getirmek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda da çalışıyoruz."

Genel menajer Fatihhan Erdoğan da, Muratbey Uşak takımı olarak Denizli'de kamp yapma geleneğini devam ettirdiklerini belirterek, Ege takımı olma bilinciyle hareket ettiklerini bildirdi.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Bu sezon bu başarımıza bir de Şampiyonlar Ligi'ni ekledik. Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme maçlarımız olacak. İlk etapta hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak. Orada da Dörtlü Final hedefimiz var. Bu sezon takımımızı erken kurduk, transferlerimizi erken bitirdik ve lige en hazır olan takım biziz. Hızlı bir şekilde kamp organizasyonuna başladık. Lig başladığında ilk maçımız Fenerbahçe ile Uşak'ta. O maça kadar hazır olup seyircilere özlenen güzel bir basketbol izletmek istiyoruz."

Kaptan Mesut Ademoğlu ise, başarılı bir kamp dönemi geçirdiklerine değinerek "Avrupa'da öncelikle ilk turu geçmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Tabi arkamızda bütün Ege'nin desteğini hissediyoruz. İnşallah muvaffak oluruz." dedi.