"Mükemmele yakın bir maçtı"

 "Mükemmele yakın bir maçtı"
UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ı eleyen Lazio’nun teknik direktörü Stefano Pioli, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş mücadelesinde Galatasaray’ı 3-1 yenerek tur atlayan İtalyan takımının çalıştırıcısı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Sonuçtan çok memnunum. Özellikle ilk yarıda bütün oyuncularım beklediğimiz gibi bir performans gösterdi. İkinci yarıda da aynı şekilde devam etmelerini istedim. Mükemmele yakın bir maçtı bizim için. Hak ederek kazandık" diye konuştu.

Kendileri için her şeyin çok iyi gittiğini vurgulayan İtalyan teknik adam, "Maçta beni memnun etmeyen tek şey, 2-0 öne geçtikten sonra hemen gol yememiz oldu. Çok çabuk gol yedik. Bu maçta olumlu bulmadığım tek andı. Dalgınlık anı oldu bizim için. Daha dikkatli olabilirdik" ifadelerini kullandı.

Lazio’nun son dönemde çok hafife alındığını ancak Galatasaray maçıyla bunların yersiz olduğunu gösterme fırsatı bulduklarını dile getiren Pioli, iyi bir oyun ortaya koyduklarını vurguladı.

Bir maçın iyi şekilde inanılarak kazanılacağı düşüncesinde olduğunu kaydeden Stefano Pioli, "Rakiplerimizin hepsi zordu, bundan sonra karşılaşacağımız rakiplerimiz de zorlu. Bundan sonra daha inançlı şekilde devam edeceğiz, çünkü bugün iyi bir performans çıkardık" şeklinde konuştu.