Mourinho'ya en ilginç transfer teklifi!

Video yükleniyor...

İngiltere Premier Lig, takımlarının inişli çıkışlı grafikleri karşısında sabırlı ve anlayışlı taraftarları ile bilinir. Ancak her sabrın bir sonu elbet vardır.

Son lig şampiyonluğunu 1981’de kazanan, son kupasına ise 1996’da uzanan Aston Villa taraftarı, bu gidişe bir son vermek için kendi küçük isyanlarını başlattı.

23 haftada 6 maç üst üste mağlubiyet serisine bir de gol kıtlığı eklenince, taraftarlar 24. haftadaki Chelsea karşılaşması önce biraz hazırlık yapmaya karar verdiler.

İlk adım, 6 yaşındaki Jude Branson’dan geldi. Aston Villa’nın kötü gidişine sonra vermek için teknik direktör arayışına çıkan Jude, Jose Mourinho’ya bir mektup yazarak;

“Sayın Bay Mourinho,

Adım Jude Branson, 6 yaşındayım ve Aston Villa taraftarıyım. Siz benim en beğendiğim teknik direktörsünüz. Sizden rica etsem, Aston Villa’nın başına geçer misiniz? Gelirken yanınızda Diego Costa’yı da getirebilirseniz çok iyi olur. Çünkü takımımız çok zor durumda ve yardımınıza ihtiyacımız var.
Teşekkürler”

Küçük taraftar Jude Branson’ın Jose Mourinho ile transfer görüşmeleri süredursun, bir grup Aston Villa taraftarı da takımın gol sıkıntısına çözüm arayışına girdi. Ve akıllarına daha önce denenmiş bir yöntem geldi.

Alman 3. lig takımlarından Magdeburg FC taraftarları, takımlarının 5 maç üst üste gol atamamasının ardından 25 Mart 2012’de oynadıkları Berliner maçında kaleyi oklarla işaret etmişlerdi.

En unutulmaz görüntülerden biri haline gelen bu oklar, Aston Villa taraftarlarına da ilham verdi ve Chelsea maçında küçük bir deneme yaptılar.

Aston Villa Chelsea’ye gol atmayı başardı ancak attığından fazla yiyince, sonuç yine mağlubiyet oldu.

Aston Villa’nın gidişi pek iyi görünmese de, taraftar elinden geleni ardına koymuyor, sıra futbolcularda...