Mourinho'nun hedefindeki ikili

Mourinho'nun hedefindeki ikili
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain'e elenilmesinin ardından ligde pazar günü Southampton ile oynayacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda oldukça gergin gözüken Mourinho, kendisini eleştiren Jamie Carragher ve Graeme Souness'a sert göndermelerde bulunurken, Ibrahimoviç ile ilgili konuya yorum yapmadı.

Basın toplantısına haftaiçi şampiyonlar liginde Paris Saint Germain'e elendiklerini ve bunun için üzgün olduklarını söyleyerek başlayan Portekizli teknik adam, artık hedeflerinin Premier Lig şampiyonluğu olduğunu söyledi. Mourinho, ligin bitimine 11 hafta kaldığını ve 5 puanlık avantajlarının bulunduğunu ve Lig Kupası ve Premier Lig'i kazanmalarının kendileri için harika bir sezonun olacağını söyledi.

Jose Mourinho, oyuncularının hakemin etrafını çevirmesi ile ilgili ise; "Oyuncularım hakemin etrafını sardığı için ceza ödemek zorunda ise biz bunu yaparız ve oyuncular da bunun karşılığı olarak cezalarını çeker. Sanırım 8-9 aydır Şampiyonlar Ligi'ndeyiz ve sadece 1 kez ceza aldık. Bunu ödedik. Bu iş, bu kadar basit." dedi.

Carragher ve Souness sorularına gergin cevap!

Jose Mourinho, kendisine yoğun eleştirilerde bulunan Jamie Carragher ve Graeme Souness ile ilgili açıklaması ise şu şekilde oldu; "Biliyorsunuz, dünya çok ilginç bir yer oldu. Belki yaptığımız diyetten, ya da yediğimiz ürünlerin kalitesizliğinden hafızalarımız kısaldı. Jamie Carragher ve Graeme Souness bizimle ilgili konuşuyorsa, elbette bir problemleri vardır. Jamie Carragher birkaç yıl önce futbolu bıraktı ve 2 yıl içinde sahada yaptığı her şeyi unuttu. Souness da ayrıca, çok uzun süre önce futbolu bıraktı. Onun hakkında çok şey biliyorum" dedi.

Wenger ya da Pellegrini'ye sorun!
Tecrübeli antrenör, Şampiyonlar ligi ile ilgili soruya ise; "Şampiyonlar Ligi defterini kapattık. Şampiyonlar Ligi ile ilgili konuşmak istiyorsanız, Arsene Wenger ya da Manuel Pellegrini'ye gidin, çünkü onlar hala Şampiyonlar Ligi'nde. Biz Şampiyonlar Ligi'nde değiliz." cevabını verdi.