Mourinho Roma'ya mı?

Mourinho Roma'ya mı?
İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma ile Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun görüştüğünü iddia etti.

Gazetenin haberinde, Roma'nın ABD'li sahibi James Pallotta'nın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'deki görevine son verilen başarılı çalıştırıcı Mourinho ile yemek yediği belirtildi.

Pallotta'nın Mourinho'ya Roma'yı çalıştırmayı teklif ettiği ancak Portekizli teknik adamın teklifi nazikçe geri çevirdiği iddiasına yer verildi. Gazetenin ulaştığı Pallotta'nın ise bu iddiayı yalanladığı kaydedildi.

Öte yandan, takımdan gönderileceği İtalyan spor basınında sıkça yer almaya başlayan Roma'nın Fransız teknik direktörü Rudi Garcia, Serie A'nın 17. haftasında yarın Genoa ile yapacakları maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında, görevinin başında olduğunu yineledi.

Hafta içinde kupada Spezia'ya elenmelerini hata olarak nitelendiren ve Serie A ile UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki mücadelelerinin sürdüğünü dile getiren Garcia, "Roma ile problemim mi var? Bunu bana sormayın. Ben vazgeçmiyorum. İşime odaklanmış durumdayım ve hedeflerime ulaşmaya hazırım" ifadelerini kullandı.