Mourinho imzayı atacak mı?

Mourinho imzayı atacak mı?
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin, teknik direktör Jose Mourinho'nun sözleşmesini 2019'a kadar uzatmak istediği iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Premier Lig'de en yakın rakibi Manchester City'nin 7 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Chelsea'nin, sözleşmesi 2017'de sona erecek Mourinho'nun sözleşmesini uzatmak istediği öne sürüldü.

Mourinho ile sezon sonunda masaya oturmayı planlayan Chelsea yönetiminin, Portekizli teknik adamın sözleşmesini 2019'a kadar uzatmak istediği belirtildi.

Mourinho liderliğindeki Chelsea, bu sezon ligdeki başarısının yanı sıra yoluna İngiltere Lig Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de devam ediyor.

Calderon'dan Mourinho değerlendirmesi
Öte yandan Real Madrid'in eski başkanı Ramon Calderon, 2010-13 sezonlarında İspanyol kulübünde görev alan Mourinho'yla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Real Madrid'te teknik direktörlük yapmanın zor bir görev olduğuna vurgulayan Calderon, "Mourinho'nun başına da bu geldi. Normalde baskıyı kaldırabilen birisi ama Real Madrid'te bunu başaramadı" iddiasında bulundu.