Mourinho, Cantona'ya göre Manchester United'a uygun değil

Mourinho, Cantona'ya göre Manchester United'a uygun değil
İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, Manchester United'ın geçen sezon kimliğini kaybettiğini ve Jose Mourinho'nun kulüp için çok iyi bir tercih olduğunu söyledi.

İngiliz basınına konuşan Ancelotti, Portekizli meslektaşının Premier Lig'i çok iyi bildiğini belirterek, "Bence iyi bir birliktelik. Mourinho, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisi ve Manchester United'ın şu anda kendisini ileriye taşıyacak bir teknik direktöre ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Mourinho ile geçmişte iyi ilişkilere sahip olduğunu ancak basın üzerinden bazı tartışmalar yaşadıklarını hatırlatan 56 yaşındaki Ancelotti, ortak arkadaşları vasıtasıyla hala iletişimlerini sürdürdüklerini kaydetti.

Manchester United'ın efsane oyuncularından Eric Cantona ise Guardian gazetesine verdiği demeçte, Pep Guardiola'nın Manchester'a geldiğini ancak yanlış takımda olduğunu savunarak, "Guardiola, Johan Cruyff'un manevi oğlu. Manchester United'ı değiştirebilecek tek adam. Mourinho'yu seviyorum ancak oynattığı futbolun Manchester United'a uygun olduğunu düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Pazartesi günü iki sezondur takımı çalıştıran Hollandalı Louis van Gaal ile yollarını ayıran Manchester United, gelecek sezon için takımın başına getirmeyi düşündüğü Jose Mourinho ile görüşmelerini sürdürüyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

İngiltere Premier Ligi

Premier Lig puan durumu

Premier Lig maç özetleri