Morais'ten transfer açıklaması

Video yükleniyor...

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, taraftarlarının maçlarda kendilerini yalnız bırakmadığını, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını kazanarak onlara hediye vermek istediklerini söyledi.

Morais, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta sonu oynadıkları Torku Konyaspor maçının kendileri açısından iyi sonuçlandığını artık Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına odaklandıklarını kaydetti.

Mersin deplasmanında hedeflerinin 3 puan olduğunu vurgulayan Morais, "Evimizde ve deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok güzel bir hediye vermek amacındayız. Şimdiye kadar bizi çok iyi bir şekilde desteklediler. Onlar için deplasmanda kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Morais, Mersin İdmanyurdu karşısında kadroda değişiklik yapıp yapmayacağı sorusu üzerine, her zaman iyi çalışan oyuncularının formayı hak ettiğini düşündüğünü ve onlara şans verdiğini söyledi. Bu hafta da böyle yapacağını ifade eden Morais, "Hedefimiz her zaman sahaya iyi bir 11 çıkarmak. Bu maçta da öyle olacağını düşünüyorum." dedi.

Portekizli teknik adam, transfer çalışmalarıyla ilgili soru üzerine, transferlerin başkanla konuşulması gerektiğini dile getirerek, basında çıkan bazı isimler bulunduğunu ancak bu konuda bilgisinin olmadığını ifade etti.

Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları
Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Morais, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı.

Kalecilerin ayrı çalıştığı antrenman, yarı sahada dört grup halinde yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Sakatlıkları bulunan Celustka ve Chico'nun katılmadığı antrenmanı kulüp başkanı Gültekin Gencer de izledi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Puan Durumu

iddaa maç sonuçları bugün