Mithat Demirel, Darüşşafaka Doğuş'ta!

Mithat Demirel, Darüşşafaka Doğuş'ta!
Basketbol Süper Ligi takımlarından Darüşşafaka Doğuş'ta genel menajerlik görevine Alman takımı ALBA Berlin'in sportif direktörü Mithat Demirel getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Alman Milli Takımı'nın eski oyun kurucusu ve 2010'dan bu yana ALBA Berlin'in sportif direktörlüğü görevini yürüten Mithat Demirel, yeşil-siyahlı ekibin genel menajeri oldu.

Demirel'in genel menajerliğe getirilmesiyle ilgili açıklamada bulunan Darüşşafaka Doğuş Kulübü İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay, "Yeni sezonda idari kadromuzu da güçlendiriyoruz. Bu kapsamda Mithat Demirel, 1 Ekim 2015 itibarıyla takımımızda genel menajer olarak göreve başlamıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Mithat Demirel ise saha içinde ve dışında iddialı bir yapı kurduklarını belirterek, "Darüşşafaka Doğuş'un çok köklü bir kulüp ve camia olduğunu biliyorum. Hem saha içinde hem de saha dışında iddialı kadrolar oluşturuyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için adım adım ilerleyeceğiz. Burada devamlılığı olan sağlam temellere sahip bir yapının oluşması için çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Darüşşafaka Doğuş'un, 2015-2016 sezonu kombine bilet satışına başlandığı duyuruldu. İki farklı kategoride 350 ile 550 liradan satışa sunulan kombine biletlerin "biletix" üzerinden alınabileceği bildirildi.