"Milli araya iyi konumda girmek istiyoruz"

"Milli araya iyi konumda girmek istiyoruz"
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde, Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma, pas ve pres çalışmasıyla süren antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Teknik direktör Topçu gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın önemini vurgulayarak, "Milli takım arası öncesinde oradan alacağımız iyi bir netice bizi daha üst sıralara taşıyacaktır. Dolayısıyla zor bir maç olacak ama bizim için çok önemli bir maç" dedi.

Rakibin de puan cetvelindeki konumu gereği kazanmak isteyeceğini ifade eden Topçu, Medicana Sivasspor'un hücum gücü iyi bir takım olduğunu belirtti.

Sakatlığı bulunan oyuncuların iyileşmesinin sevindirici olduğunu dile getiren Topçu, "İlk defa tam takım antrenmana çıkıyoruz. Dolayısıyla biz milli takım arasına ligde iyi bir konumda girmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Gaziantepsporlu futbolcu Daniel Larsson da her maça kazanmak için çıktıklarını kaydederek, "Hocamız zaten işini çok iyi bilen birisi. Maçla ilgili bize ihtiyaç duyduğumuz taktikleri verecektir. Kendisi maçla ilgili gerekli analizleri yapmıştır. Henüz bizimle bu konuları paylaşmadı ama paylaşacaktır. Medicana Sivasspor maçından da puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.