Miami'den kaçan kaçana

Miami'den kaçan kaçana
Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nin (NBA) yıldız isimleri LeBron James ve Dwyane Wade'in ardından Chris Bosh da sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak Miami Heat'ten ayrılacağını bildirdi.

NBA'den yapılan açıklamaya göre, iki yıllık kontrat uzatma opsiyonunu kullanmayacağını açıklayan LeBron James ve Dwyane Wade'in ardından ayrılık kararı alan Chris Bosh da "kısıtlanmamış serbest oyuncu" statüsüne geçecek. James, Wade ve Bosh gibi üç yıldızın yanı sıra takımdan ayrılacak isimler arasında 2003 yılından bu yana Heat'te forma giyen 34 yaşındaki Udonis Haslem da yer alıyor.

Diğer yandan, Miami Heat Kulübü Başkanı Pat Riley, ayrılacağını duyuran yıldız oyuncular ile takımda kalmaları yönünde görüşmelerde bulunacaklarını belirtti. "Kısıtlanmamış serbest oyuncu" statüsündeki yıldız isimler, gelecek teklifler doğrultusunda başka bir takıma gidebileceği gibi Miami Heat ile de yeniden anlaşabilecek.

James, Wade, Bosh üçlüsü, 2010 yılında bir araya geldiği Miami Heat'te, son 4 sezondur NBA finali oynarken bunlardan ikisinde şampiyonluk yaşadı.