"Messi'nin içinde acı var"

"Messi'nin içinde acı var"
Arjantin'in efsanevi futbolcusu Diego Maradona, halefi gösterilen Lionel Messi'nin, Arjantin Milli Takımı'nda kendini çok yalnız hissettiğini, takım arkadaşlarından yeterince destek alamadığını iddia etti.

İngiliz basınına konuşan Maradona, FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek finale kalan Arjantin'de Lionel Messi'yi anlayacak seviyede oyuncu bulunmadığını ve yıldız oyuncunun yeteneklerini bu nedenle yeterince sergileyemediğini savundu.

Messi'nin sahada yalnız bırakıldığını öne süren Maradona, "Çocuk, sahada kendini çok yalnız hissediyor. Sahada neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum, içinde acı, öfke ve kızgınlık var. Orta sahadan yeterince destek göremiyor ve her şeyi kendi yapmak zorunda kalıyor" dedi.

Arjantin'in takım olarak potansiyelinin yalnızca yüzde 40'ını kullanabildiğini belirten Maradona, "Arjantin'in özellikle ön bölgesi, hızlı oynamıyor. Bu değişmedikçe, elenmemiz kaçınılmaz. Şu an gerçekten kötü bir durumdayız ve takım olarak bir an önce uyanmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

Takım arkadaşlarının Messi'ye sahada çok daha fazla yardım etmesi ve skora katkı sağlaması gerektiğini vurgulayan Maradona, "Arjantin elenirse, Messi sahada arkadaşlarından gereken yardımı göremediği için elenecek. Bu felaketin sorumluluğu ise yine Messi'ye yüklenecek" ifadelerini kullandı.