Mersin'den 12. adama çağrı

Mersin'den 12. adama çağrı
Mersin İdmanyurdu Genel Sekreteri Adem Serin, yeni sezonda başarılı bir grafik sergileyerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı hedeflediklerini ve bu kapsamda kurum, kuruluş, firma ve taraftarların desteklerini beklediklerini söyledi.

Serin, yaptığı yazılı açıklamada, Mersin İdmanyurdu'nun geçen sezon üstün bir başarı göstererek ligi 7. sırada bitirdiğini hatırlattı.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı "kıl payı" kaçırdıklarını ifade eden Serin, şöyle devam etti:

"Yeni sezonda başarılı bir grafik sergileyerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı hedefliyoruz. Bu hedefe emin ve sağlam adımlarla yürümek için gerekli çalışmalara başladık. Kulübümüzün Avrupa yürüyüşü sırasında Mersin'in lokomotifi konumunda bulunan kurum, kuruluş, firma ve taraftarlarımızın desteğini esirgemeyeceğini düşünüyoruz."

Kart yenileme bedeli kulüpten
Serin, Mersin'i Avrupa'da başarıyla temsil edebilmek için gelirleri artırmak ve mali disiplini sağlamak amacıyla da yeni sezon loca ve kombine bilet satışlarının başladığını belirtti.

Serin, geçen sezon kombine kart almış taraftarlar için öncelikli alım hakkı tanınacağını bildirerek, yarından itibaren Tevfik Sırrı Gür Stadyumu gişelerinden kartlarını yenileyebilecek olan taraftarların 16 lira olan yenileme bedelinin kulüp tarafından karşılanacağını bildirdi.

Yeni kombine kart almak isteyenler için de 20 Temmuz Pazartesi günü Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'ndan kart satışına başlanacağını duyuran Serin, kombine alacak taraftarların Mersin İdmanyurdu logolu passolig kart sahibi olmasının zorunlu olduğunu, başka logolu kartlara kombine satışının yapılmayacağını kaydetti.