Mersin'de olağanüstü genel kurul kararı!

Mersin'de olağanüstü genel kurul kararı!
TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan, yönetimdeki istifalar nedeniyle olağanüstü genel kurula gitme kararı aldıklarını söyledi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, genel kurulun 21 Eylül Çarşamba günü, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın 28 Eylül Çarşamba günü yapılacağını anımsattı.

Genel kurula gitmelerindeki en önemli sebebin kulübe kimsenin destek vermemesi ve yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesi olduğunu belirten Çalışkan, "Yönetimde kimden para istesek ertesi gün istifa ediyor. Yönetim zayıfladı, kala kala 4-5 arkadaşımız kaldı. Biz de genel kurula gitmeye karar verdik. Kesinlikle aday değilim ancak çıkacak adayı desteklerim." dedi.

Göreve seçildiği günden itibaren kendi işine dahi gitmeyerek kulübü yönetmeye çalıştığını vurgulayan Çalışkan, şöyle konuştu:

"Kulübün hiç geliri yok. Gelirimizin tamamı icralara gidiyor. Bu şekilde buraya kadar geldik. Transfer tahtamız kapalı olduğu için eski oyuncularımızın büyük bir çoğunluğuyla transferin son günlerinde anlaştık. Tita, Güven Varol, Sinan Kaloğlu ve Pedriel ile anlaştık. Mitrovic ve Serol Demirhan'ı da kadromuzda tuttuk. Bunları almak kolay olmadı. Ne istedilerse 'Evet.' demek zorunda kaldık. Kadromuzu genç ve tecrübeli isimlerle harmanladık. İyi bir kadro oldu. Süper Lig'de zaten bu oyuncularla mücadele ettik. Artık takım olma yolunda da ilerliyorlar."

Hüseyin Çalışkan, kulübe bugüne kadar katkı verenlerin de desteklerini çektiklerini, artık sadece kendisinin mücadele ettiğini ifade etti.