Mersin'de kongre ertelendi

Mersin'de kongre ertelendi
TFF 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, 21 Eylül olarak açıklanan olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için 28 Eylül'e ertelendi.

2015-2016 futbol sezonuna Ali Kahramanlı başkanlığında başlayan, ancak yaşanan sportif ve mali sıkıntılar nedeniyle devre arasında yönetim değişikliğine giderek Hüseyin Çalışkan başkanlığında yoluna devem eden Mersin İdmanyurdu, Süper Lig'de geçen sezon son 3 haftaya girilirken TFF 1. Lig'e düşmüştü.  

Sezonun tamamlanmasının ardından yönetim 6 Haziran tarihinde olağanüstü kongre yapılacağını duyurmuştu. Ancak çoğunluk sağlanamadığı için kongre 13 Haziran'a ertelenmişti. Bu tarihte de tüzük gereği 'yönetim ve denetim kurulları üye tam sayısının iki katı çoğunluk' rakamı olan 80 imza toplanamadığı için yine genel kurul toplantısı yapılamamıştı. Yine 11 Temmuz'da genel kurul çağrısı yapan Mersin İdmanyurdu, o tarihte yine genel kurulu yapamamış, 18 Temmuz'a ertelenmişti. O tarihte de genel kurul iptal edilmiş, Hüseyin Çalışkan ile yola devam kararı alınmıştı.

Bugün için bir kez daha genel kurul çağrısı yapan Mersin İdmanyurdu'nda, yine çoğunluk sağlanamayınca genel kurul 28 Eylül'e ertelendi.