Antep seriye bağladı

Antep seriye bağladı
Süper Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında Mersin İdman Yurdu ile Gaziantepspor karşılaştı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda Yunus Yıldırım'ın yönettiği maça her iki takımında kontrollü oyunu ile başladı. Ev sahibi ekip Welliton ile yakaladığı pozisyonları değerlendirmezken, konuk Gaziantepspor, karşılaşmanın 36. dakikasında Erdem Şen'in ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla 1-0 öne geçti. Bu golden altı dakika sonra karşılaşmanın 41. dakikasında savunmadan seken topu önünde bulan Welliton'un şutunu Antep kalecisi Zydrunas Karcemarskas, müthiş kurtardı. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha atak başlayan Mersin İdman Yurdu, Welliton - Vederson ikilisi ile yakaladığı pozisyonlarda Antep kalecisi Karcemarskas engeline takıldı. Mersin İdman Yurdu yakaladığı pozisyonlarda aradığı golü bulamayınca sahasında Gaziantep'e bir kez daha boyun eğmiş oldu.

Her iki ekip arasında daha önce oynanan maçlarda Gaziantepspor'un 6-2 üstünlüğü bulunuyordu.

Okan Buruk ve öğrencileri bu galibiyetle puanını 34'e yükselterek yedinci sırada yer alıyor. Mersin İdman Yurdu ise 32 puanla dokuzuncu sırada.

Mersin İdmanyurdu: 0 - Gaziantepspor:1

Stat: Tevfik Sırrı Gür
Hakemler: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Nihat Mızrak

Mersin İdmanyurdu: Mihaylov, Serkan Balcı, Servet Çetin, Mitrovic, Gökçek Vederson, Sadiku (Dk. 60 Pedriel), Murat Ceylan, Tita, Nakoulma (Dk. 71 Futacs), Sinan Kaloğlu (Dk. 60 Mehmet Taş), Welliton

Gaziantepspor: Karcemarskas, Elyasa, Şenol Can, Erdem Şen (Dk. 91 Camara), Emre Nefiz (Dk. 66 Abdülkadir Kayalı), Oğuzhan Türk, Muhammet Demir, Chico, Barış Yardımcı, Vranjes, Vitor (Dk. 70 Muhammet Ildız )

Gol: Dk. 36 Erdem Şen (Gaziantepspor)
Sarı kartlar: Dk. 14 Tita, Dk. 39 Vederson, Dk. 58 Mitrovic, Dk. 65 Murat Ceylan, Serkan Balcı (Maç bitimi) (Mersin İdmanyurdu), Dk. 72 Chico (Gaziantepspor)