Melo'nun yerine kim gelecek? İşte Hamzaoğlu'nun listesi...

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da gözler yapılacak yeni transferlere döndü. 
 
Lukas Podolski ile her konuda anlaşan sarı kırmızılı kulüp, Arsenal'le pazarlıklara devam ediyor. Alman futbolcunun Galatasaray'da forma giymek için istekli olduğu ve Antalya'daki tatilini sürdürerek iki kulübün anlaşmasını beklediği bildirildi. 
 
Galatasaray'ın ilk antrenmanında Melo'nun durumuna açıklık getiren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Brezilyalı yıldızın ayrılmak istediğini ifade etmiş ve kendisini 10 Temmuz'da kampa davet ettiklerini belirtmişti. Bu açıklamanın ardından yönetimin Melo'nun yerine bir süredir alternatiifleriyle ilgilendiği ve orta sahaya önemli bir ismin katılacağı belirtildi. 
 
Melo'nun alternatifinin yanı sıra orta sahaya oyun kurucu bir ismin daha düşünüldüğü ve Avusturya kampında bazı isimlerin netleşeceği bildirildi
 
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu takıma stoper takviyesinin de yapılmasını istiyor ama takıma dönen Dany'nin durumuna göre transferin şekillenmesi bekleniyor. 
 
Galatasaray yönetiminin teknik heyetin isteği üzerine ayrıca bir de kaleci transferi yapmayı planladığı gelen bilgiler arasında. 
 
Sarı kırmızılı takım hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürürken, futbolcular sağlık kontrolünden geçirildi.

Sarı kırmızılı futbolcular bir dizi teste tabi tutuldu. Sağlık kontrollerinin Avusturya kampının başlayacağı güne kadar devam edeceği bildirildi.
 
Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray, Temmuz ayında 4 hazırlık maçına çıkacak. Sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürecek sarı-kırmızılı ekip, ilk maçını 11 Temmuz'da Çek Cumhuriyeti'nden Jihlava takımıyla yapacak. 14 Temmuz'da Avusturya'nın Ried ekibiyle karşı karşıya gelecek Galatasaray, 22 Temmuz'da ise İspanya temsilcisi Celta Vigo ile oynayacak. Sarı-kırmızılılar, son hazırlık maçında ise 25 Temmuz'da İtalya'nın Udinese ekibiyle karşılaşacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray