Melo'nun son durumu nasıl?

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Son oynadığı iki resmi maçında, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund, ligde ise İstanbul Başakşehir'e karşı 4-0'lık skorlarla mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa karşısında kötü gidişine son vermek için mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezonun 30. haftasında Kasımpaşa ile oynadığı son maçını da 4-0 kaybeden sarı kırmızılı takım için bu maç ayrı bir anlam taşıyor. Sarı kırmızılı kulüpte değişen yönetim, hafta içinde teknik direktör Prandelli'yle görüşerek güven tazelemiş ve tüm futbolcuları üç günlük kampa almıştı.

Hafta içinde Florya'da 3 günlük kamp yapan Galatasaray'da Borussia Dortmund ile oynanan maçta sakatlanan Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'dan Kasımpaşa maçı öncesi iyi haber geldi. Ligde son yapılan İstanbul Başakşehir karşılaşmasında oynayamayan iki oyuncu, son antrenmanda taktik çalışmaları takımla yaparak, durumlarının iyi olduğunu gösterdiler.

Öte yandan, İstanbul Başakşehir karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Felipe Melo'nun ise tedavisi sürüyor. Melo'nun oynamaması halinde Hamit'in forma giyeceği bildirildi. Yeni yönetim tarafından a takıma geri çağırılan Sabri Sarıoğlu'nun ise Kasımpaşa maçında kadroda olması bekleniyor.  

Kasımpaşa maçı öncesi sarı-kırmızılı ekipte 3 oyuncu ise sarı kart sınırında bulunuyor. Geride kalan 7 haftada 3'er sarı kart gören Felipe Melo, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş, Kasımpaşa maçında oynayıp da yeniden sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.