Melo'nun boşluğunu kim dolduracak? Hamzaoğlu kararını verdi!

Video yükleniyor...

Galatasaray transferin son gününde 2 önemli oyuncusu Felipe Melo ve Alex Telles'i sürpriz bir şekilde Inter'e verirken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun özellikle Melo'nun görev yaptığı mevkide kime şans vereceği merak konusu oldu. 
 
Sezon başı kampında Melo'nun ayrılmasının gündemde olduğu dönemde bu mevkide çeşitli alternatifleri deneyen Hamzaoğlu'nun bu bölgede 1. sırada gördüğü Hamit Altıntop'un geçirdiği sakatlık sonrası sürecin uzamasının ardından Rodriguez şu an Selçuk'la birlikte görev yapacak en güçlü aday olarak görünüyor. 
 
Osmanlıspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Jose Rodriguez , Konyaspor karşılaşmasında da sonradan oyuna girmiş ve sergilediği performansla dikkat çekmişti. 
 
Hamza Hamzaoğlu'nun elinde bu bölge için diğer alternatifler ise Lionel Carole , Bilal Kısa , Emre Çolak ve Jem Karacan... Asıl mevki sol bek ve sol açık olan Carole'ü  sezon başında ön liberoda deneyen genç teknik adam Carole'ü gerektiği taktirde Melo'nun yerinde de oynatmayı planlarken genç oyuncu Telles'in yeri için de Hakan Balta ile kıyasıya bir forma rekabetine girecek. 
 
Göreve geldiği günden bu yana Hakan Balta'dan vazgeçmeyen Hamzaoğlu'nun stopere yapılan Denayer takviyesi sonrası Semih veya Chedjou ikilisinden birini  Belçikalı oyuncuya partner olarak düşündüğü , Hakan Balta'yı da asıl mevkinde kullanabileceği ifade edildi. 
 
Olcan Adın'ı da zaman zaman sol bekte kullanan Hamzaoğlu'nun kafasında her bölge için alternatifli bir kadro oluşturduğu belirtildi. 
 
Transferin son gününde kadroya dahil edilen Kevin Grosskreutz ise Hamza Hamzaoğlu'nun jokeri olacak. iki kanatta da birden oynayabilen Alman futbolcu, defansın sağında da görev yapabiliyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray