Melo'dan F.Bahçelileri şaşırtan hareket

Video yükleniyor...

Melo, F.Bahçeli bir yetkiliye sakatlanan sarı-lacivertli oyuncuların durumunu sordu. Ezeli rekabette bir sınav daha geride kalırken önceki maçların aksine ne oyuncular arasında ne de tribünlerde kötü bir olay yaşanmadı.

G.Saray taraftarı ile eski oyuncuları Emre Belözoğlu arasında büyük bir sürtüşmenin yaşanmadığı derbide asıl gözlerin çevrildiği taraf ise Volkan-Emre-Melo üçlüsüydü...

Maç öncesindeki seremonide bu üçlü birbirlerinin ellerini sıkarken herkes derin bir nefes aldı. Bruno Alves'in kırmızı kart görmesi bile sahayı karıştırmazken bitiş düdüğü ile birlikte centilmenlik de üst seviyedeydi. Buraya kadar yaşananlar zaten olması gereken birer hareketti. Fakat soyunma odası koridorlarında Felipe Melo'nun bir davranışı vardı ki işte o buzların eridiğinin kanıtı oldu.

İlk yarının ortasında sakatlanan Emre Belözoğlu 10 dakika daha zorlukla sahada kalabilirken yerini ise Selçuk Şahin'e bıraktı.

Belinden yaşadığı problem nedeniyle Milli Takım'dan affını isteyen ve derbinin son 20 dakikasında yine belinden sorun yaşayıp ağrılarla maçı tamamlayan Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ile birlikte Melo'nun göz hapsindeydi soyunma odası koridorlarında...

KUTLAMALARDAN SONRA...

Kutlamaların ardından içeriye giren Melo, üzerinde F.Bahçe eşofmanı olan bir yetkili ile karşılaşınca "Pardon" diyerek söze girdi... Bir anda gerilen F.Bahçeli yetkili "Emre ve Volkan'ın durumu nasıl? iyiler mi? Lütfen geçmiş olsun dileklerimi iletin" sözleri ile derin bir nefes alırken her ikisinin de kontrollerinin yapıldığını ancak kötü durumda olmadıklarını Melo'ya tercümanların yardımı ile anlattı.

Konuşmanın ardından Melo soyunma odasına doğru giderken Brezilyalı oyuncunun yanındakiler de şaşkın bir halde onunla birlikte soyunma odasının yolunu tuttu.

Kaynak: VATAN