Melo'da son raunt

Video yükleniyor...

Galatasaray, yeni sezon öncesi yurt dışı kampını tamamladı. Hazırlıklarını Avusturya'nın Velden Kasabası'nda sürdüren Sarı-Kırmızılılar, bu akşam İstanbul'a dönecek.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürecek. Sarı kırmızılılar, yeni sezon öncesinde en ciddi hazırlık maçını Inter'e karşı oynayacak. Galatasaray, pazar günü saat 20.00'de Türk Telekom Arena'da İtalyan deviyle karşı karşıya gelecek.

Transferde tüm önceliğini savunmaya veren Sarı kırmızılılar, Felipe Melo'nun da durumunu çözüme kavuşturmak için uğraşıyor. Inter'e transfer olmak isteyen Brezilyalı oyuncuyla teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun son kez konuşacağı öğrenildi.

Melo'nun takımda kalmasını isteyen Hamza Hamzaoğlu, Brezilyalı oyuncuyu, ikna etmek için çaba sarfedecek. Felipe Melo'nun durumunun Inter ile oynanacak hazırlık maçının ardından netleşmesi bekleniyor.

Galatasaray Yönetimi, bir yandan Felipe Melo'nun durumunu netleştirmeye çalışırken diğer yandan da takımın eksik yerlerine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yönetim defans transferi için görüşmelerini sürdürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun olmazsa olmaz olarak gördüğü defans takviyesi için Türkiye ve yurt dışından temaslara devam ediliyor.

Sarı-Kırmızılılar, defans transferinin yanı sıra Fernando Muslera'ya yedek bir kaleci için de mesai harcıyor. Galatasaray, bu iki takviyenin ardından hücum hattı için de nabız yoklayacak. Maliyeti uygun ve yedek kalması halinde sorun yaratmayacak bir genç golcü için girişimlerde bulunulacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer