Melo'da imza an meselesi

Video yükleniyor...

Galatasaray, Melo transferindeki pürüzleri ortadan kaldırdı. Brezilyalı futbolcununn bir kaç gün içinde bonservisinin alınması bekleniyor.

Melo ile 2 milyon 700 bin euro ve maç başı 20 bin eurodan 3 yıllığına prensip anlaşması yapan Galatasaray, Brezilyalı yıldızın kulübü Juventus'un, Rusya'dan gelen teklifler üzerine yeni taleplerde bulunması üzerine yeni bir strateji belirlemişti.

Juventus'a son teklifini yapıp beklemeye koyulan Galatasaray yönetimi, Melo'nun ısrarlı tavrı karşısında bir adım öne geçti.

Melo'nun Galatasaray'ı tercih etmesi üzerine İtalyan ekibi Juventus'un yumuşadığı ve öne sürdüğü ağır şartları geri çektiği ortaya çıktı.

Juventus'un bu tavrında Melo'nun, "Galatasaray'dan başka takıma gitmek istemiyorum" diyerek rest çektiği ve sözlerin transferde etkili olduğu bildirildi.

Taraflar arasında 1 milyon euroluk bir fark bulunduğu ve pazarlıkların hafta başında yeniden başlayacağı belirtildi.

Juventus'un 7 milyon euroya kadar indiği, Galatasaray'ın ise 6 milyon euroda ısrarının sürdüğü bildirildi.

Ancak transferin 1 hafta içinde netleşeceği ve tatilini Amerika'da sürdüren Melo'nun çalışmalara katılacağı öğrenildi.

Galatasaray yönetimi Melo transferinin yanı sıra Fatih Terim'in ısrarla üzerinde durduğu, "Her mevkiinin alternatifi olmalı" mantığıyla arayışlarını sürdürüyor

Sarı kırmızılı takımda özellikle defans ve orta sahanın solu için alternatif arayan yönetimin bazı isimlerle temasa geçtiği öğrenildi.

Bu konuda daha önce gündeme gelen Faslı Assaidi isminin yedekte bekletildiği ve bazı önemli isimlerle yapılacak görüşmlerden sonra transferin netlik kazanacağı ifade edildi.

Bu arada Galatasaray, Endonezya'nın başkenti Jakarta'ta düzenlenecek özel turnuvaya katılmaktan vazgeçti. 13 saatlik uzun ve yorucu yolculuk için özel uçak arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetim yaz mevsimi yoğunluğu yüzünden özel uçak bulamadı ve bu turnavadan vazgeçildi.

Galatasaray'ın önümüzdeki hafta Endonezya dönüşü gideceği Slovenya kampını öne çekmesi bekleniyor.