Melo bulutların üzerinde: "Bu fırsatı bekliyordum"

Melo bulutların üzerinde: "Bu fırsatı bekliyordum"
Galatasaray'dan ayrılarak Inter'in yolunu tutan Felipe Melo, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kulübün internet sitesine iddialı konuşan Melo "Büyük zaferler kazanmış olan çok özel bir kulübe geldim. Burada tarihe geçmek istiyorum." dedi.

Fiorentina'da oynarken de Inter'e transferle görüşmeler yaptığını açıklayan Melo, "Inter'e transferimin gerçekleşmeme ihtimalinden hiç korkmadım. Çünkü Tanrı'nın açtığı bir kapıyı kimse kapatamaz." diye konuştu.

Brezilyalı yıldız, transferin son gününde Inter'e gelmesiyle ilgili de "Oldukça rahattım, bu fırsatı bekliyordum ve şimdi buradayım" ifadelerini kullandı.

"Lider karakterli bir oyuncuyum" diyen Melo "Art niyetli bir oyuncu olduğumu iddia ederler. Zaman zaman agresif olabilirim ama geçen sezon bir tane bile kırmızı kart görmedim. Ben her şeyi forma giydiğim takımımı için yaparım. Güçlü yanlarımı ve sahada neler yapabileceğimi biliyorum." diye konuştu.

Serie A'da bu haftaki Milan maçında oynamak istediğini belirten Brezilyalı oyuncu, "Fizik olarak biraz geride olabilirim ama önümüzdeki pazar günü oynanacak Milan maçına kadar hazır olacağımı düşünüyorum." dedi.

Melo takım arkadaşı Telles için ise "Harika bir sol ayağı var. Çok genç, başarıya aç ve onu iyi bir gelecek bekliyor." derken, Kondogbia için ise "O henüz 22 yaşında ama şimdiden büyük bir oyuncu. Birlikte harika şeyler yapacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

(Ligtv.com.tr)